Kategorie

ANDALUZJA INCENTIVE-PARTY NA STATKU i KURS GOTOWANIA

Państwo: Hiszpania - Costa del Sol

Region: 

Miasto: Malaga

Transport: samolot

Profil wyjazdu: wyjazd biznesowo - motywacyjny

skontaktuj się z nami w celu otrzymania informacji

Wyżywienie: wg programu

Zakwaterowanie: hotel

Cennik

  • 6500,-

Cena obejmuje:

  • Przelot na trasie WARSZAWA-MALAGA-WARSZAWA OK.40 osób
  • Bagaż o wadze do 20 kg oddawany do luku samolotu + mały bagaż podręczny
  • Transfery lotniskowe lotnisko-hotel-lotnisko
  • 3 noclegi w hotelu SAN FERMIN 3*w Benalmadena (Pokoje dwuosobowe)
  • 3 x śniadania, 3 x kolacje w formie bufetu w hotelowej restauracji
  • Wino i woda do kolacji w cenie pobytu
  • 3 obiady
  • Wyjazd i pokazy Flamenco Show
  • Wynajecie statku na 3 godziny na wyłączność
  • Wynajecie DJ-a
  • Animacje na statku
  • Przekąski TAPAS na statku
  • 1 drink + 1 napój bezalkoholowy na statku
  • Kurs gotowania
  • Wynajecie lokalnych przewodników
  • Opieka pilota
  • Ubezpieczenie KL-15000€, NNW-3000€, bagaż -300 €, choroby przewlekłe do sumy ubezpieczenia
  • Opłata na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny TFG i TFP
  • Na miejscu polski rezydent od przylotu na lotnisko Malaga do wylotu z Malagi.
  • Organizacja wycieczek zawartych w programie z transportem

Kalkulacja dla grupy 40 osób

ANDALUZJA

WYJAZD FIRMOWY MOTYWACYJNY

Sobota

  • Spotkanie na lotnisku WARSZAWA o 12.00, wylot o 14.00- przylot do MALAGI o 18.05
  • przejazd wynajętym autokarem do Hotelu
  • Zakwaterowanie i kolacja w formie bufetu. Wino i woda w cenie posiłku.

  Niedziela

  • śniadanie dla uczestników
  • Wyjazd uczestników dwoma autokarami do MIJAS – spacer po mieście z przewodnikami.

MIJAS PUEBLO czyli przepiękne, ulokowane na wzgórzu białe miasteczko, to jedno ze słynnych andaluzyjskich pueblos blancos. Wciśnięte jest pomiędzy szczyty górskie a Morze Śródziemne. Jest to jedno z najpiękniejszych miejsc w Hiszpanii. Znajdują się tutaj świetne punkty widokowe. Większość domów tonie w kwiatach.

  • OBIAD w RESTAURACJI i POWRÓT DO BENALMADENA
  • REJS 3 GODZINY PO MORZU – PARTY NA WODZIE- zabawę prowadzi DH, na statku przekąski TAPAS, 1 Drink alkoholowy i 1 drink bezalkoholowy( pozostałe napoje płatne -5€ drink)
  • Po rejsie powrót do HOTELU – kolacja bufetowa w restauracji hotelowej

Poniedziałek

Po śniadaniu wyjazd do MALAGI- kurs gotowania!!. Nasze kursy gotowania to nic innego jak kilka godzin nauki, dobrej zabawy oraz obcowania ze smakiem Andaluzji. Przygotowaliśmy je zarówno dla profesjonalistów, amatorów, jak i entuzjastów gotowania w domowym zaciszu. Uczestnicy  nabywają wiedzę na temat poszczególnych potraw i uczą się krok po kroku jak przygotować prezentowane potrawy, własnoręcznie je gotując. Warsztaty zawsze prowadzone są przez doświadczonych kucharzy i znawców kuchni hiszpańskiej, którzy w przyjemny sposób zapoznają Państwa z wiedzą teoretyczną i praktyczną na temat gotowania.

Tradycyjna malageńska i hiszpańska kuchnia: gazpacho, Pucheros czyli andaluzyjeskie  gulasze, potrawa z ryb, Ryż na kilka sposobów – czyli paella, Deser

PO zakończeniu kursu, uczestnicy mają obiad, podczas którego zjedzą to co sami przygotowali.

Następnie spacer po Maladze, czas wolny na zakupy w marketach lub sklepach.

Wieczorem kolacja w restauracji w Hotelu.

PO KOLACJI przejazd na pokaz FLAMENCO SHOW

Wtorek

Po śniadaniu wykwaterowanie, czas wolny, plażowanie, spacer po Benalmadena

O godzinie 14-16 – OBIAD w restauracji.

O 16.00 wyjazd na lotnisko – wylot o 18.45, w Warszawie o 22.40